Surya - Ageless Wisdom - European College of Esoteric Wisdom and Healing
 

Spirituele reis naar Peru
 

'In het voetspoor van de Inca's'
 
 
Deze reis voert ons naar de goddelijke Peruaanse hoogvlakte en de geschiedenis van de Inca's. Je komt in contact met de geneeskrachtige natuur en de spiritualiteit van de voorouderlijke Andesceremoniën.
 
We vliegen tot in Lima en vervolgen onze weg via 'de heren van Sipan' in Chiclayo naar de 'groene landschappen en thermaalse baden' in Cajamarca. Verder komen we bij de Tempels van de Zon in Trujillo, en doorkruisen we de mooiste valleien van de woestijnkust tot in Casma. Nadien vliegen we naar Puno, gelegen aan het Titicacameer en bezoeken we verschillende oude indiaanse nederzettingen.
 
We varen over het Titicacameer en komen in Cuzco en komen in kontakt met de Andesspiritualiteit bij de Maantempel. Verder komen we in de 'heilige vallei der Inca's' in Urubamba om tot slot te verblijven in de meest legendarische stad van Zuid-Amerika, Machu Picchu.

Een zeer gevarieerde reis voor wie dieper in de oude Inca-cultuur wil doordringen!
 
VLIEGTUIGREIS: periode:
Van 12 tot 27 augustus 2017
 
Inschrijving:  5555 euro (alles inclusief!)
 
Inbegrepen:
vliegtuigreizen, visum, all-in verzekering,(i.s.m. LAN Airlines) vervoer, overnachtingen, maaltijden en drank, begeleiding met gids, spirituele begeleiding, bezoek aan tempels, ...

Begeleiding: Pia Yesimala 
 Inschrijving is definitief door 500 euro te storten op het reknr.
BE86 109-6608427-50 (IBAN) en CTBKBEBX (BIC)van Jan Gyselinck met vermelding 'spirituele reis Peru'. Het overige bij aankoop van de ticketten.
 
Wees tijdig met uw inschrijving want het aantal plaatsen is beperkt!
 
Voor uitgebreide info en inschrijving: Surya: 0473/13.51.62 of
 
 
 
Website Builder mogelijk gemaakt <br/>door  Vistaprint
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint